Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HRSE Iskola program - iskola nap

 

2014. május 15-én egyesületünk az Iskola Programja keretében rendezte meg az Iskolanap elnevezésű 1 napos interaktív sport és prevenciós rendezvényét.
A program célja a középiskolás tanulók esetében a rendészeti pályára történő felkészítés, általános iskolás gyermekek esetében pedig a rendészeti pályára irányába történő motiválás, útmutatás. Egyesületünk ezen tevékenység során is együttműködik a régió rendészeti szerveivel.

A rendezvény hagyományosan évente több alkalommal, más más oktatási
intézmény tanulóinak kerül megszervezésre.

Ezúttal a Dögei Ölbey Irén Általános Iskola 1-2. osztályos tanulóit láttuk vendégül, akik nagy érdeklődéssel és lelkesedéssel vettek részt a különböző feladatokon.

Az 1 napos komplex program tartalmazott:
- rendészeti szakmai bemutatót és tájékoztatót
- kutyás bemutatót
- NAV bevetési bemutatót
- intézménylátogatást
- mentő és tűzoltó bemutatót
- étkezsét
- közlekedésbiztonsági előadást
- interaktív bűn-megelőzési előadást
- kreatív foglalkozást
- arcfestést
- sport- és egyéb fejlesztő foglalkozást
- Zumba Kid táncfoglalkozást.

A gyermekek élményekkel és tapasztalatokkal gazdagabban térhettek haza, mosolyukra és lelkesedésükre még sokáig fogunk emlékezni.

Köszönet a NAV Észak-alföldi Regionális Vám és Pénzügyőri Főigazgatóság Főnix Bevetési Egységének, a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltségnek és a Debreceni Rendőrkapitányságnak és munkatársainak, valamint a Detty Fit Klubnak, a Zsuzsi Erdei Vasútnak és a Gasztro-Gál Kft-nek az önzetlen segítséget!