Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HBM-i Rendészeti Gyermeknap Nap 2012

KÉPES BESZÁMOLÓ

HRSE - Hajdú-Bihar Megyei
Rendészeti Gyermeknap 2012

2012. május 26-án a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezésében megtartásra került a HBM Rendészeti Gyermeknapi rendezvény, melynek társszervezője az Oktatási és Kiképzési Alosztály volt.

img_2226.jpg

A rendezvény hagyományosnak mondható, hiszen a tavalyi évben is nagy sikert aratott és hasonló felállásban zajlott. A HRSE létrehozásához az akkori tapasztalatok és sikerek adták a lendületet és a biztatást.

img_2448.jpg

Idén a gyermeknapi megmozduláshoz a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon kívül a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet is csatlakozott, ezzel is színesítve a programokat.

img_2807.jpg

A rendezvény 8:30 órától kezdődött és 16:00 órakor ért véget. Az egész heti szélsőséges időjárásnak és a zivataroknak köszönhetően kicsit nehezebben indult a reggel, valamivel kevesebben voltak a kezdésnél, mint tavaly. A nap során aztán minden téren rekordot döntöttünk.

dscf3768.jpg

A gyermeknapon 60 különböző program, bemutató, vetélkedő és kiállítás várta a mintegy 800-900 fő résztvevőt. A kiadott regisztrációs lapok alapján a kapunál több mint 300 fő 14 éven aluli gyermeket léptettünk be. 120 fő bemutatós és standos gondoskodott a szórakoztatásról és a jó hangulatról. 34 fő HRSE önkéntes szervező felelt a kiszolgálásért, a rendezvény biztonságáért és zavartalanságáért.

A standoknál ingyenesen 150. 000 Ft értékű édességet, üdítőt és gyümölcsöt osztogattunk szét, a kisorsolt és megnyert ajándékok értéke is meghaladta a 180. 000 Ft-ot.

img_2507.jpg

A rendezvényen történő részvétel, valamennyi program és szolgáltatás az arcfestéstől az ugráló várig, a póni lovagláson át teljesen térítésmentes volt. Csupán a lángosos büfénél kellett fizetni, amely igen kedvezményes áron kínálta a termékeit.

img_2948.jpg

A rendezvény fő szponzorai a HRSE-n kívül, a Független Rendőr Szakszervezet és a Tactical Kft. voltak. Az eseményt támogatta továbbá a Központi Rendőr Szakszervezet, a Büntetés-végrehajtási Intézet Szakszervezete, a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete, a Nemzedékek Biztonságáért alapítvány, az IPA debreceni szervezete, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt., Perecz István eseti szakértő, a Pamona Kft. és még sokan mások.

img_3085.jpg

Egyesületünk 46 önkéntessel ez alkalommal is társadalmi munkában végezte a rendezvény szervezését és lebonyolítását.

img_3009.jpg

img_3262.jpg

page_1.jpg