Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HRSE Díj

H R S E  D Í J

A Hajdú Rendészeti Sportegyesület Elnöksége 2012-ben hozta létre a „HRSE DÍJ” elnevezésű elismerést, melyet minden évben annak a HRSE tagnak vagy pártoló tagnak adományoz, aki az adott évben a legtöbbet tette az egyesületért, az egyesület által kitűzött célok megvalósításáért és a közösségért.

Az elismerés a HRSE tagok, illetve pártoló tagok szavazata alapján kiválasztott személynek kerül átadásra az év végi HRSE közgyűlés alkalmával.

Az HRSE DÍJ elsősorban erkölcsi elismerés a közösségtől a tárgyévben az egyesületért végzett kiemelkedő munkáért, amely anyagi juttatással nem jár. 

Szavazni lehet: 

  • bármely HRSE tagra vagy pártoló tagra, kivéve a HRSE 5 fős elnökségének (Bertalan Attila, Kornya Gábor, Vitai Edit, Madácsi István, Balogh József) tagjait
  • elsősorban arra, aki az adott tárgyévben a legtöbbet tette az egyesületünkért és a HRSE céljainak megvalósulásáért, tevékenysége társadalmi munkában, sportteljesítményben, aktivitásban vagy támogatásban kimagaslónak minősíthető.

Szavazatot leadhat: 

  • bármely HRSE tag vagy pártoló tag egy szavazat leadására jogosult
  • önmagára senki sem szavazhat 

 Szavazás módja: 

  • a szavazásra jogosult személy a hrse@hotmail.hu email címre megküldött levelével adhat le szavazatot, melyben fel kell tüntetnie annak a személynek a nevét, akire szavazni szeretne

Szavazás határideje:

  • Minden évben a közgyűlést megelőző hét végéig 

2012. év

Szász Zsuzsanna

 

p1050301.jpg

 


2013. év

Takáts Tamás

 

dscf7664.jpg

 


2014. év

Farkas Emil

20141115_163721990_ios.jpg