Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

„Összefogás a rendészeti sportélet kibontakoztatásáért”

 

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a dinamikusan fejlődő Hajdú Rendészeti Sportegyesületet, mint közhasznú civil szervezetet, amely célként a rendvédelmi sportélet kibontakoztatását tűzte ki zászlajára!

Egyesületünk létrehozásának ötlete a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Oktatási és Kiképzési Alosztályának kiképzőiben merült fel, egy új oktatási és kiképzési program kidolgozása kapcsán.

Az alosztály munkatársai a HBMRFK OKAL Kiképző Központjában szervezik és hajtják végre a rendőri állomány fizikai kondicionális, intézkedéstaktikai és közelharc, valamint lövészeti és gépjármű-vezetés technikai képzését, illetve egyéb szakirányú oktatását, továbbképzését. Koordinálják és szervezik a sportéletet, sport- és szakmai versenyeket. Az egyesület egyik fő célkitűzése ezen tevékenységek támogatása és elősegítése.

A program kapcsán munkatársaink több rendvédelmi szervnél és számos oktatási intézményben végeznek képzési tevékenységet, együttműködve különböző szervezetekkel.

A széleskörű támogatásnak köszönhetően az egyesület alapjainak lefektetése során az elképzelésekből mára folyamatosan építkező, fejlődő és működőképes szervezet bontakozott ki.

Az alapító tagok személye és az általuk lefektetett rendészeti jellegű irányelvek képezik egyesületünk szakmai, etikai és erkölcsi alapjait.

Közhasznú civil szervezetként egyesületünk szolgáltatásaiból természetesen nem csak a rendészeti dolgozók részesülhetnek.

A Hajdú Rendészeti Sportegyesület nyitott a civil társadalom irányába és célkitűzési között a társadalmi kapcsolatok építése, a fiatalok motiválása és felkészítése a rendészeti pályára, valamint a rendészeti hivatás és a rendészeti értékek népszerűsítése  is kiemelt helyen szerepel.
Ennek megfelelően nem csak rendészeti dolgozók, hanem civil személyek is helyet foglalhatnak egyesületünk tagságában pártoló tagként, amennyiben elfogadják és sportegyesületünk rendészeti jellegű és tiszta erkölcsű szellemiségét.

Hiszünk abban, hogy közös összefogással a Hajdú Rendészeti Sportegyesület keretében minőségi sportszolgáltatást, aktív kikapcsolódási lehetőséget és hasznos szabadidős programokat tudunk biztosítani a rendvédelem és az igazságszolgáltatás területén dolgozó, aktív- és nyugállományú munkatársainknak és családtagjaiknak, illetve pártoló tagjainknak.

Kívánom, hogy családtagjaival együtt érezze jól magát a Hajdú Rendészeti Sportegyesületben és váljon közösségünk aktív tagjává!  

Balogh József
HRSE elnöke

 

 


Szövetségi tagságok:

mrs-logo.jpg

 

1514536_672637142758830_808683771_n.jpg

 

judo4.jpg

 

mhssz_logo_2cm.jpg

 

mrsz.gif

 

a_sadasdasdas.gif


Térkép

 

 

 

Menüpontok

Bemutatkozás

Cikkek: 0

HRSE Díj

Cikkek: 0

Tisztségviselők

Cikkek: 0

Alapító tagok

Cikkek: 0

Tiszteletbeli tagok

Cikkek: 0