Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I. NAV Észak-alföldi Regionális Járőrverseny

2014.10.10

2014. október 10-én, az apafai lőtéren került megrendezésre az I. NAV Észak-alföldi Regionális  Járőrverseny, melyt együttműködő partnerünk a NAV Észak-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület közösen szervezett. 

img_2848.jpg

A versenyre a régió NAV-os, rendőri és katonai csapatai kerültek meghívásra, valamint versenyen kívüli vendégcsapatként indul együttműködő partnerünk a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja is.

img_2635.jpg

A csapatbajnokság gépjárművezetés-technikai-, akadályokkal tarkított futó- és lövészeti versenyszámokból állt.
kiegészítő versenyként az egyéni indulók Steel Challenge párbajban mérhették össze tudásukat.

dscf3715.jpg

A lövészeti versenypálya a Puskás Lövész Egyesület segítségével jött létre. Ezen szervezet rendelkezik a régió egyetlen zárt lőterével.

dscf3705.jpg

 A rendezvény rekreációs tevékenységéért a HRSE Vitalitás Program egyik kiváló szakembere volt a felelős, A Masszőröm Gyuriegész nap gondoskodott a versenyzők és a vendégek egészségmegőrzéséről.

dscf3983.jpg

 img_3491.jpg

A vezetéstechnikai pályán a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottság kiváló szakembere is a segítségünkre volt. 

img_3522.jpg

Együttműködő partnerünk a Pannon Guard Zrt. a legeredményesebb rendőr csapatnak különdíjat ajánlott fel és adott át.

img_3516.jpg

Kiegészítő programként a Debreceni Városi Lövészegylet Hagyományőrző Szakosztályának proframja emelte a rendezvény színvonalát. 

dscf3926.jpg

Egyesületünk ezúttal is számtalan önkéntessel vett részt a rendezvény szervezésében és lebonyolításában, valamint széleskörű együttműködésre törekedett, melynek segítségével tovább erősödött a régió rendészeti szervei és civil szervezetei közötti szakmai és sportkapcsolat.

fullsizerender.jpg

Hálásan köszönjük a NAV Észak-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának és a Főnix Bevetési Egységnek a közös munkát és az együttműködést.

Köszönet mindenkinek aki valamilyen formában részt vett és segített a verseny létrehozásában és sikeres lebonyolításában!

További fényképek a Galériában!

 

 

A mappában található képek előnézete I. NAV Észak-alföldi Regionális Járőrverseny