Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3. Kőfejtő Cross - Kopasz-hegyi Futóverseny beszámoló

2015.03.26

2015. március 22-én Tarcalon került sor a 3. Kőfejtő Cross elnevezésű sporteseményre, melynek keretében

  • Mountain Bike XC Verseny
  • Kopasz-hegyi Futóverseny
  • Triál Kerékpár Verseny megrendezésére került sor.

8.jpg

Kopasz-hegyi Futóverseny eredménylistája:

Sajnos az időmérő cég műszaki és személyi hibája következtében az időeredmények közzététele és az eredményhirdetés is nehézségekbe ütközött, melyet törekedtünk a helyszínen a lehetőségekhez képest korrigálni. Ezúton kérünk elnézést azoktól a versenyzőktől, akiket e miatt kellemetlenség ért, nagyon sokat tanultunk az esetből.

5.jpg

A rendezvény szervezői a Debreceni Triál Klub (Gabitrial), valamint a Hajdú  Rendészeti Sportegyesület voltak.
Egyesületünk a Kopasz-hegyi Futóverseny lebonyolításáért felelt, melynek keretében Édes Futás és Félédes Futás távokra lehetett nevezni.

2.jpg

A futóversenyre mintegy 170 versenyző nevezett, akiknek a Tarcal központjában felállított rajt helyszínétől szokatlan hidegben és erős szélben kellett megtenniük a 7 km-es, illetve a 13,5 km-es távokat. A Félédes futás távja biztonsági okokból módosításra került.
A zord időjárásért biztosan kárpótolt mindenkit a Kopasz-hegy változékony terepviszonyai és a pazar kilátás.

4.jpg

A rendezvényen kiegészítő rendészeti kategória is bevezetésre került, melyre a rendészeti szervek és fegyveres testületek állománya nevezhetett.

3.jpg

A verseny fővédnökei Butta László Úr, Tarcal Község Polgármestere, Dr. Vereczkei Csaba r. dandártábornok Úr, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, valamint Dr. Kovács János Úr, B.A.Z. Megyei Önkormányzat Főjegyzője voltak.

6.jpg

Egyesületünk Vitalitás Szakosztályának szakemberei Török Alíz (Frissítőmasszázs Debrecen), valamint Vágó György (A masszőröm Gyuri) kedvezményes kezelésekkel várták a versenyzőket.

7.jpg

A rendezvény orvosi biztosítását Dr. Késmárky András vezetésével a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoport látta el. Szerencsére a versenyek ilyen jellegű rendkívüli esemény nélkül fejeződtek be.


Köszönjük a kiemelkedő segítséget és támogatást:

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete 3. Kőfejtő Cross - Kopasz-hegyi Futóverseny