Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vészhelyzeti Magatartás Tréning

Csapatépítő kurzusok cégeknek.

Alapkurzus civileknek, egyéneknek vagy csoportoknak.

Speciális kurzus rendészeti szerveknek.

 

Egyesületünk Vészhelyzeti Magatartás Tréning elnevezésű kurzusa speciális rendészeti végrehajtói, rendészeti oktatói, valamint pszichológiai tapasztalatok segítségével került összeállításra, a program napjainkban is folyamatosan fejlődik.  

 A kurzus két típusú tematikát tartalmaz.

  • Az alapprogram civil jelentkezőknek került összeállításra és bárki számára elérhető lehet.
  • A speciális programra kizárólag rendészeti szervek állománya jelentkezhet.

A Vészhelyzeti Magatartás Tréning célja az egyén reagálási képességének megtartására és annak fejlesztésére irányuló taktikák és technikák elsajátítása. Valamint a csoport dinamikai funkciók fejlesztése.
Egyéni vagy csoportos szituációs gyakorlatok során a résztvevő megismerkedik a rendkívüli események által okozott stressz, extrém stressz hatásmechanizmusaival, a személyre gyakorolt fiziológiai hatásaival, valamint annak optimalizált kezelésével és az erőforrások kiaknázásával.
 

A kurzus kiváló önismereti, csoport ismereti és képességfejlesztési lehetőség azok számára, akik a hétköznapokban vagy a hivatásuk során rendkívüli helyzetben, magas pulzusszám mellett, illetve magas stressz faktor hatása alatt kell tevékenykedjenek és ilyen körülmények között kell hogy döntést hozzanak.  

A tapasztalatok alapján a program remek csapatépítő lehetőség, melynek során jól vizsgálhatók és tanulhatók a csapatmunkával járó funkciók. 

A tematika általános taktikai, stratégiai elemeket, kondicionális képességeket fejlesztő módszereket, streszkezelő technikákat, mentális képességeket fejlesztő ismereteket és alapvető túlélési elemeket, valamint szituációs gyakorlatokat tartalmaz.

Bővebb felvilágosítás, kurzusra jelentkezés:

  • hrse@hotmail.hu
  • +36-70/371-75-42

Videó riport a TV2 Tények című műsorában

Egyesületünk a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoport által orvostanhallgatóknak szervezett 2 napos Speciális mentés elnevezésű táborában tartott Vészhelyzeti Magatartás Tréninget.

A videó megtekintéséhez KATTINTS IDE!


Fényképek az eddigi kurzusokból:

 

tsr-watermark---0868.jpg

15310421_1483167968378897_1631450502_n.jpg 

a.jpg

7.jpg

10.jpg

6.jpg

b.jpg

4.jpg

 8.jpg